Despre Noi

Ambulatoriul Integrat al Spitalului Clinic de Urgență “Prof. Dr. Agrippa Ionescu” este o unitate sanitară care realizeaza consulturi medicale, acoperind atât medicina primara prin  cabinetele de medicină de familie, dar și diverse specialități clinice. Activitatea medicală se desfășoară conform Legii 95/2006 privind reforma în domeniul sănătății, cu modificările și completările ulterioare, conform legislației în vigoare. În cadrul ambulatoriului se pot efectua consultații la următoarele specialităti:

-alergologie

-cardiologie

-dermatologie

-diabet zaharat și boli de nutriție

-endocrinologie

-medicină internă

-neurologie

-obstetrică- ginecologie

-oftalmologie

-ORL

-pediatrie

-pneumologie

-psihiatrie

-psihologie

-reumatologie

-medicină fizicăși reabilitare

Consulturile clinice se efectueazăîn baza biletelor de trimitere emise de medicii de familie sau de medicii specialiști, sau contra cost.

De asemenea, în cadrul Ambulatoriului Integrat al Spitalului Clinic de Urgență “Prof. Dr. Agrippa Ionescu”, există un laborator de analize medicale cu multiple echipamente performante, realizându-se un număr mare și divers de analize de sânge. Acestea pot fi efectuate atât în baza biletelor de trimitere în contract cu casele de asigurări de sănătate, conform contractului cadru derulat în fiecare an, dar și contra cost.

Laboratorul de Imagistică Medicală cuprinde echipamente de tehnologie înaltăși   de generație nouă, realizându-se investigații radiografice, ecografice, computer tomografice, mamografice, precum și osteodensitometrice, atât în baza biletelor de trimitere eliberate de medicii specialiști, conform contractului cadru derulat în fiecare an, dar și contra cost.

Coordonator Ambulatoriu Integrat

Dr. Teodora-Florentina Mătură