Cabinet psihologie

Cabinet Psihologie Medicala

Cabinetul funcționează cu un psiholog medical:

Dr Munteanu Cornelia Eugenia – psiholog principal atestat în :

  • psihologie clinica
  • psihoterapie cognitiv-comportamentala
  • coordonator în proiecte de cercetare psihologica
  • participant în calitate de autor și moderator la manifestări științifice naționale și internaționale , pe teme de psihologie

Serviciile de psihologie clinica sunt furnizate în acord cu reglementarile Contractului Cadru privind serviciile de sănătate conexe actului medical , aferente anului în curs :

  • evaluare psihologică clinica și psihodiagnostic
  • psihoterapie/ consiliere psihologică clinica pentru copii/adulti

Important 

Sesiunile de evaluare nu includ psihoterapia.

Instrumentele psihologice utilizate sunt standardizate , validate științific , adaptate cultural și normate pe populația românească.

Examenul psihologic va fi disponibil ulterior evaluării psihologice , în termen de 5 zile lucrătoare de la data evaluării.

NU sunt oferite servicii de evaluare psihologică în scop judiciar, administrativ sau legislativ.

NU sunt oferite servicii de testare psihologică finalizate printr-un aviz psihologic.

Dacă solicitările dumneavoastră depășesc competentele psihologului titular, veți fi direcționați către alte specialități în măsură sa va ajute.

Programările se efectuează telefonic , în intervalul orar 13:00-14:00, la telefon 0377722844, de luni pana vineri, în baza scrisorii medicale emise de medicii de specialitate din Ambulatoriul Integrat.

Cabinetul de psihologie din Ambulatoriul Integrat va garantează confidențialitatea și corectitudinea actului psihologic oferit.